Anasayfa Dil Kültür Tarih Coğrafya Seyahat
A2 - Temel / Arnavutça öğrenmeye devam et

Mësimi i katërt

Arnavutça Ders 4 | Tanışma - Njohje

Mësimi i katërt

Arnavutça Ders 4 | Tanışma 2 - Njohje 2

Mësimi i pestë

Arnavutça Ders 5 | Eril ve Dişil İsimler - Emrat mashkullorë dhe femëror

Mësimi i gjashtë

Arnavutça Ders 6 | İşaret Zamirleri - Përemrat dëftorë

Mësimi i gjashtë

Arnavutça Ders 6 | İşaret Zamirleri 2 - Përemrat dëftorë 2

Mësimi i shtatë

Arnavutça Ders 7 | İyelik Zamirleri - Përemrat pronorë

Daha fazla Arnavutça...

Arnavutça öğrenmek için daha fazla içerik keşfet prizrenpost.com

Bizi takip edin
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: