Anasayfa Dil Kültür Tarih Coğrafya Seyahat
B1 - Orta Seviye / Arnavutça öğrenmeye devam et

Mësimi i tetë

Arnavutça Ders 8 | İsimlerin Çoğulları - Shumësi i emrave

Mësimi i tetë

Arnavutça Ders 8/2 | Dişil İsimlerin Çoğulları - Shumësi i emrave femëror

Mësimi i nëntë

Arnavutça Ders 9 | Şahıs Zamirleri (Çoğul) - Përemrat vetorë (Shumës)

Mësimi i dhjetë

Arnavutça Ders 10 | İşaret Zamirleri (Çoğul) - Përemrat dëftorë (Shumës)

Mësimi i njëmbëdhjetë

Arnavutça Ders 11 | Sahip Olmak - Folja Kam

Mësimi i dymbëdhjetë

Arnavutça Ders 12 | Sahip Olmak 11. dersin devamı - Folja Kam vazhdimi i mësimit 11

Daha fazla Arnavutça...

Arnavutça öğrenmek için daha fazla içerik keşfet prizrenpost.com

Bizi takip edin
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: