Anasayfa Dil Kültür Tarih Coğrafya Seyahat
B2 - İleri Seviye / Arnavutça öğrenmeye devam et

Mësimi i trembëdhjetë

Arnavutça Ders 13 | Mevsimler, Aylar ve Haftanın Günleri - Stinët, Muajt dhe Ditët e Javës

Mësimi i katërmbëdhjetë

Arnavutça Ders 14 | Saatin Söylenmesi - Thënja e Orës

Mësimi i pesëmbëdhjetë

Arnavutça Ders 15 | Şimdiki Zaman - Koha e Tashme

Mësimi i pesëmbëdhjetë

Arnavutça Ders 15/1 | Şimdiki Zaman - Koha e Tashme

Mësimi i pesëmbëdhjetë

Arnavutça Ders 15/2 | Şimdiki Zaman Emir Kipi - Koha e Tashme Mënyra Urdhërore

Mësimi i gjashtëmbëdhjetë

Arnavutça Ders 16 | İyelik Zamirleri 2 - Përemrat Pronorë 2

Daha fazla Arnavutça...

Arnavutça öğrenmek için daha fazla içerik keşfet prizrenpost.com

Bizi takip edin
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: