Anasayfa Dil Kültür Tarih Coğrafya Seyahat
Arnavutça Ders 3 | Dişil İsimlerin Belirsiz ve Belirli Şekli - Format e caktuara dhe të pacaktuara të emrave të gjinisë femërore

Mësimi i parë

Arnavutça Ders 1/1 | Arnavut Alfabesi – Alfabeti shqiptar

Mësimi i parë

Arnavutça Ders 1/2 | Arnavut Alfabesi - Alfabeti shqiptar

Mësimi i dytë

Arnavutça Ders 2/1 | Şahıs Zamirleri - Përemrat vetorë

Mësimi i dytë

Arnavutça Ders 2/2 | Şahıs Zamirleri - Peremrat vetorë

Mësimi i tretë

Arnavutça Ders 3 | İsimlerin Belirsiz ve Belirli Şekli - Trajta e pashquar dhe Trajta e shquar

Mësimi i tretë

Arnavutça Ders 3 | Dişil İsimlerin Belirsiz ve Belirli Şekli - Format e caktuara dhe të pacaktuara të emrave të gjinisë femërore

Daha fazla Arnavutça...

Arnavutça öğrenmek için daha fazla içerik keşfet prizrenpost.com

Bizi takip edin
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: